Categories: Viral

Nxënësi Autik Ngel Në Klase Ne Të Gjitha Lëndët, Mësuesja Çudit Gjithë Botën Me Fjalet Qe I Shkruan…

Nena e nje femije 11 vj ecar autik ka lexuar nje leter shume prekese qe mesuesja i ka sjelle per djalin e saj. Mesuesja pasi kishte marre vesh se djaloshi Ben nuk e kishte kaluar provimin ia kishte shkruar kete leter nenes se tij: “ I dashur Ben, Po të shkruaj për të përgëzuar për sjelljen dhe suksesin tënd në përfundimin e nivelit kyç të provimeve SAT. Mesuesit Gil, Lynn, Angela, Steph, dhe Anne kanë punuar shume mirë me ty këtë vit dhe ti ke bërë një progres shume befasues.

I kam shkruar prindërve të tu dhe ty për t’ju treguar rezultatet e provimeve. Një pjesë shumë e rëndësishme e informacionit që dua që ti të kuptosh është se këto provime matin vetëm pak nga ty apo aftësitë e tua.

Ato janë shumë të rëndësishme dhe ti ke arritur shumë, por ti Ben Twist ka aq shumë talente sa që ne te Lansbury Bridge i shohim dhe i matim në një mënyrë tjetër. Këto talente përfshijnë: Talentet e tua artistike. Aftësinë tënde për të punuar në skuadër, Pavarësinë tënde që rritet, Mirësjelljen tënde, Aftësinë për të shprehur opinionin tend.

Aftësitë e tua në sport, Aftësinë tënde për të bërë miq, Aftësinë tënde për të diskutuar dhe vlerësuar progresin tend, Talentet e tua në dizenjim dhe krijim, Aftësitë e tua në muzikë. Ne jemi shumë të kënaqur që të gjithë këto talente dhe aftësi të ndryshme të kanë bërë ty ky person i veçantë që je sot dhe këto janë pikërisht ato gjëra që ne i masim për tu siguruar se ti je gjithmonë duke bërë progres e vazhdon të bëhesh një djalosh i dashur e i zgjuar. Të lumtë Ben, ne jemi shumë krenarë për ty. Urimet më të mira.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

11 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

11 months ago

After being adopted, blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

11 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

11 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

11 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

11 months ago