Viral

Pacolli kritika Kurtit për shpërndarjen e 100 milionëve: Me ato para do të ndërtoheshin mbi 40 fabrika

Edhe kryetari i AKR-së që është edhe deputet i Kuvendit të Kosovës, Behgjet Pacolli, ka reaguar në lidhje me vendimin e Qeverisë për të ndarë 100 milionë euro për disa kategori shoqërore në Kosovë.

Pacolli, si shumica e liderëve tjerë të partive opozitare ka kritikuar vendimin e Qeverisë së Kosovës për ndarjen e këtyre mjeteve.

“Vendimi i Qeverisë së Kosovës për ndarjen e 100 eurove është treguesi më i mirë që Qeveria nuk ka vizion për ekonomi dhe për luftimin e varfërisë”, ka shkruar Pacolli në Facebook.

“Për një ditë shpërndahen 100 milion euro dhe cila është vlera e kthimit? Asnjë i ri i punësuar, asnjë rritje ekonomike!”, ka shkruar deputeti opozitar, duke shtuar se po të investoheshin këto para në sektorin privat, kjo do të garantonte rritje të qëndrueshme ekonomike.

Ai ka shkuar edhe më tej duke aluduar se me 100 milionë euro do të ndërtoheshin 40 fabrika në Kosovë.

“Me ato para, do te ndërtoheshin mbi 40 fabrika ( galanterie, konfekcione apo agro-ekonomi) anë e mbanë Kosovës, ku do të gjeneroheshin mbi 4000 vende pune, d.m.th 4000 familje me nga 5 persona, do ishin 20 mijë përfitues drejtpërsëdrejti”.

“Kryeministër, përvoja më ka mësuar shumëçka në jetë. Por, paqja sociale nuk blehet me para, por me krijimin e mundësive “mos jepni peshk, por mesoni si tē peshkon”!!!!

Mungesa e vizionit nuk mund të zëvendësohen me lëmoshë!”, ka shkruar Pacolli.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

9 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

9 months ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

9 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

9 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

9 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

9 months ago