Categories: Viral

PAMJE / Anija e patrullimit e Putin-it hidhet ne ere nga droni Bayraktar i perdorur nga Ukrainasit

Ukraina ka shkatë rruar varkën e paradës spec.iale të Vladimir Putin të cilën ai e përdor për të inspe ktuar flotën e tij detare kanë pohuar forcat e saj një anije patrullimi me ngjyrë të bardhë

thu.het se u shkatërruar nga një bo mbë e drejtuar me lazer e hedh ur nga një dron Bajraktar TB2 i drejtuar nga Ukraina.

Anija u hodh në erë pranë ishu.llit Snakake në Detin e Zi udhë heqësi rus ka përdorur një varkë të tillë me emërtimin 001 për inspek.timet e flotës në Sevastopol dhe Shën Petersburg.

Ai gjith ashtu përdor varkën patrulluese për të mbaj.tur fjalime dhe për të kryer parada ushtarake.

Marina e Ukrainës ndau pam jet e sul.mit të supozuar në kanalin e tyre zyrtar në Facebook megjithë se kjo nuk është verifi.kuar në mënyrë të pavarur mbytja e anijes patrulluese të lide.rit rus vjen pasi dy anije Raptors të tjerë 55 u goditën ditët e fundit në sul me të ngjashme.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago