Categories: Viral

Pamje dramatike/ Kështu sulmohet ndërtesa në Rubizhne të Ukrainës nga Iuftëtarët çeçenë

Qyteti i Rubizhnes së Ukrainës është kthyer në arenë lufte mes ushtarëve rusë dhe atyre ukrainas.
Këta të fundit janë rrethuar nga ushtarët rusë e që këta udhëhiqeshin nga luftëtarët çeçenë nën komandën e liderit të tyre, Ismail Aguev.

Pamje të kësaj lufte, e që zhvillohej më raketëhedhësa janë publikuar nga mediat pushtuse.

Njoftimi i plotë i tyre:

Djemtë nën komandën e Vëllait tim të dashur Ismail Aguev sulmojnë ndërtesën në Rubizhne të Republikës Popullore të Luganskut, në të cilën u vendosën nazistët. Ndërtesa është e rrethuar dhe banditët nuk mund të shpëtojnë siç bënin dikur.

U vendos që të qëllohej në një pozicion të fortifikuar mirë me granatahedhës. Kjo është gjithashtu e rrezikshme – granatahedhësi bëhet një objektiv i përshtatshëm për një snajper për disa sekonda. Por nazistët ishin aq të frikësuar sa nuk guxuan të shikonin nga foletë e tyre. Nuk mendoj se ia vlen të thuhet se çfarë ndodhi në fund.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago