Categories: Viral

Pamje të rënda nga beteja frontale mes ushtrisë ukrainase dhe asaj çeçene në Mariupol (VIDEO)

Mariupoli është kthyer në një arenë të luftës mes ushtrisë ukrainase dhe asaj çeçene ku humbjet ushtarake në të dy anët janë të konsiderueshme.

Në disa pamje të publikuara në rrjetet sociale, shihen luftimet në distanca të shkurtëra ku trupat e vdekur të ushtarëve shihen shumë afër atyre që vazhdojnë luftën.

Njoftimi i plotë:

Nën komandën e Vëllait të dashur Zamid Chalaev, Regjimenti i quajtur pas Heroit të Rusisë Akhmat-Khadzhi Kadyrov pastron rrugën pas rrugës së Mariupolit në DPR të pavarur nga nazistët.

Po, ndonjëherë çdo metër jepet me shumë vështirësi. Këto janë tiparet e përplasjeve urbane, kur mund të presësh një goditje nga çdo dritare. Kjo nuk është një taktikë fushore, ku pushtuesi ukrainas mund të shihet nga disa dhjetëra metra apo edhe më tej.

Jam i sigurt se luftëtarët nën udhëheqjen e Vëllait tim të dashur Zamidit do të përballen me të gjitha detyrat e vendosura nga komanda e lartë.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago