Categories: Viral

Pamjet që vinë nga Ukraina janë rrëqethëse, deklarata nga SHBA: Ajo që ka bërë Rusia në atë qytet është mizöri

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg, e ka quajtur vd ekjet e civilëve në qytetin e Bucha-s, si një “br utalitet” nga fo rcat usht arake ruse.

“Është një bru talitet ndaj civilëve që nuk e kemi parë në Evropë për dekada. Është e t m errshme dhe është absolutisht e pa pranueshme që civilët të jenë një shë njestër dhe të vri ten. Kjo thekson ende më shumë nevojën që l ufta duhet të përfundojë”, u shpreh Stoltenberg.

Trupat e të paktën 20 burrave civilë u gjetën të shpërndarë nëpër një rrugë në qytetin Bucha, në veriperëndim të Kievit, pas tërheqjes së forcave ruse nga zona në imazhet shqetësuese të publikuara nga AFP.

CNN ka kërkuar koment nga Ministria ruse e Mbrojtjes në lidhje me pretendimet për ekzekutimin e civilëve në rajonin e Kievit.

Stoltenberg tha, “unë mirëpres fuqishëm” një h etim nga Gjykata Ndërkombëtare Pe nale, e cila ka hapur një het im për kr imet e lu ftës në Ukrainë.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

11 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

11 months ago

After being adopted, blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

11 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

11 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

11 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

11 months ago