Categories: Viral

Pentagoni jep lajmin e madh per Rusine / ‘[‘Rusia ne telashe te medha ja se cfare eshte duke i ndodhur me oficeret e vet”

Pentagoni jep lajmin e madh per Rusine / ‘[‘Rusia ne telashe te medha ja se cfare eshte duke i ndodhur me oficeret e vet”

Pentagoni ka njo.ftuar se ka informacione se oficerët ush.tarakë rusë të rangut të mesëm po refuzojnë të zbatojnë urdhrat për të sul.muar Ukrainën, raporton The Guardian.

“Shtetet e Ba.shkuara besojnë se trupat ruse dhe oficerët e klasës së me.sme në nivele të ndryshme, madje edhe në nivelin e ba.talionit, refuzojnë t’i binden urdhrave për sulme në Donbas”, tha një zyrtar i De.partamentit të Mbrojt.jes në SHBA.

“Oficerët ose kanë re.fuzuar t’i zbatojnë urdhrat ose nuk po i zbatojnë ato me ur.gjencën që do të pritej prej tyre”, shtoi ai.

Zyrtari amerikan gji.thashtu thotë se ush.tarët rusë kanë ende probleme të mëdha me mo.ralin dhe logjistikën.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago