Categories: Viral

Perendimi vjen me nje deklarate pasi Serbia fshehurazi kishte blere ar me prej Kines

Aleatja e Rusisë, Serbia mori një dër.gesë të fshehtë të armëve kundërajrore kineze në një shfa.qje të fuqisë së Pe.kinit në Evropë.

Vendet perëndimore janë të shqetë.suara se ngritja ushtarake nga shteti ball.kanik vjen në një kohë të brishtë për paqen në Evropë, ra.porton Daily Mail.

Beogradi ka rritur ar.matimin e tij në vitet e fundit me ndi.hmën e Rusisë dhe Kinës.

Të tre vendet nuk e njo.hin shtetësinë e Kosovës, e cila shpalli pa.varësinë nga Serbia në vitin 2008.

Mediat dhe ekspertët us.htarakë thanë të dielën se gjashtë aeroplanë transportues të Forcave Ajro.re Kineze Y-20 u ulën në aeroportin civil të Beogradit, herët të shtu.nën, që thuhet se mbanin sisteme ra.ketore tokë-ajër HQ-22 për ush.trinë serbe.

Avionët ki.nezë të mallrave me shenja ushtarake u fot.ografuan në aeroportin Nikola Tesla të Beogradit.
Dorëzimi i ar.mëve mbi territorin e të paktën dy vendeve anëtare të NATO-s, Turqisë dhe Bullga.risë, u pa nga ek.spertët si një demonstrim i shtrir.jes globale në rritje të Kinës.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

11 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

11 months ago

After being adopted, blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

11 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

11 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

11 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

11 months ago