Categories: Viral

Pilotit në Amerikë i bie të fikët, avionin arrin ta ulë një pasagjer

Një pasagjer pa përvojë në një aeroplan, me ndihmën e një kontrollori fluturimi, e uli atë në aeroport në shtetin amerikan të Floridës pasi piloti i humbi ndjenjat.

Një pasagjer anonim e uli me sukses avionin dhe po hetohet se pse ndodhi kjo. Piloti besohet të ketë pasur një problem shëndetësor që i ka rënë të fikët. Pasagjeri, pasi vlerësoi situatën, filloi të fluturonte me një avion privat dhe u ul në aeroportin Palm Beach.

“Kam një situatë të rëndë. Piloti im është i pavetëdijshëm dhe nuk e kam idenë se si ta drejtoj avionin. Unë shoh bregdetin e Floridës përballë, por nuk e kam idenë se ku jam”, i tha pasagjeri kontrollorit të fluturimit.

“Përpiquni ta ndiqni bregdetin në veri ose në jug. Ne po përpiqemi t’ju gjejmë”, tha kontrollori.

Kontrolli gjeti avionin që ishte mbi Boca Raton në atë kohë. Kontrolluesi i trafikut ajror vazhdoi ta drejtonte pasagjerin. “Përpiquni t’i mbani krahët në nivel dhe shikoni nëse mund të filloni të zbrisni. Zbrisni shumë ngadalë, shtyni komandat përpara”, tha kontrollori.

Pasagjeri e solli me sukses dhe pa probleme avionin në pistë.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago