Viral

​Plagoset ushtari rus që ishte urdhëruar të përdhunonte gratë ukrainase

Një ushtar rus është “autorizuar” nga gruaja e tij që të përdhunojë gra ukrainase. Radio Liberty bënë të ditur se i njëjti është plagosur dhe po trajtohet në një spital në Sevastopol.

Mark Krutov nga REL ka bërë të ditur se gruaja e ushtarit të plagosur, ka lindur në Orel dhe bashkë me burrin e saj po rrisnin një djalë 4-vjeçar.

“Nëse jeni mirë me të jetuarit në tokën e vjedhur, atëherë pse të mos autorizoni burrin tuaj të ‘vjedhë’ dhe përdhunojë njerëzit, me të vërtetë”, ka shkruar ai në Twitter.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

11 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

11 months ago

After being adopted, blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

11 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

11 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

11 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

11 months ago