Categories: Viral

”Po sikur Serbia t’i shpallë lüftë Kosovës?”/ Kurti i përgjigjet gazetares së huaj: Ata kanë 42 baza

Kryeministri Albin Kurti ka thënë mbrëmë se “Ballkani Perëndimor mund të jetë një terren ku fushëb etaja të reja ruse mund të zhvillohen nga ana e përfaqësuesve të saj”.

Në pyetjen e CNN, se a është Kosova e përgatitur për një skenar kur Serbia mund ta lu ftojë Kosovën, Kurti ka thënë se “duhet të jemi vigjilentë” duke përmendur bazat serbe përreth Kosovës. Por, Kurti kësaj medie botërore ia ka përmendur dhe rritjen e buxhetit të Kosovës për FSK’në.

“Serbi nuk është neutrale, Serbia është me Federatën Ruse Ka 42 baza baza që ope rojnë përreth Kosovës dhe duhet të jemi të kujdesshëm pasi ta mund ta luajnë rolin e proxie të Federatës Ruse”.

Kurti është pyetur nëse beson se Rusia mund ta bllokojë Kosovën për t’u anëtarësuar në NATO.

“Spanja, Sllovakia, Rumania dhe Greqia shpresoj që do të na njohin dhe në këtë mënyrë do të jemi anëtare e NATO-s”, u deklaroi tutje.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

11 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

11 months ago

After being adopted, blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

11 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

11 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

11 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

11 months ago