Categories: Viral

Po xhironte me dron oborrin e fqinjit, ai i zemëruar i del me pushkë dhe e rrëzon në tokë

Dronët janë pajisje të shkëlqyera për të marrë pamje të mrekullueshme nga ajri, por jo të gjithë janë të mrekulluar me këtë robot të vogël fluturues, dhe kjo video është vërtetim për këtë.

Përkatësisht, një njeri vendosi të ndizte pak dronin e tij të ri dhe të kapte disa pamje nga ajri. Kur droni fluturoi mbi oborrin e fqinjit të tij, duke incizuar shtëpinë dhe oborrin e tij të bukur, pronari i tij nuk mund as ta imagjinonte që fqinji i tij të mos ishte një tifoz i këtyre mjeteve të vogla.

Fermeri i zemëruar në pamje shihet me pushkë duke gjuajtur në drejtim të dronit.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago