Categories: Viral

Politikani Serb dridhe gjithe vendin me kete deklarate / Kosova do te hyje ne Keshillin Europian eshte e pashmangshme…

Ish Krye tari i Lëvizjes Europiane të ser.bëve Mihailo Crnobrja ka thënë se është po thuajse e pashmangshme që Kosova të anëta.rësohet në Këshillin e Europës por çështja është se sa e dob ishme do të jetë.

Sipas medi ave serbe ai ka thënë gjithashtu se Këshi.lli i Europës është organizatë e gjerë por jo me shumë fuqi.

Është instit ucion më i dobët se Fondi Ndërkom.bëtar Monetar Banka Botërore dhe sipas mendimit tim nuk duhet të jetë god itje kaq e madhe ndaj Ser.bisë tha ai.

Zeçeviç thekson se marrë veshja e Uashingtonit parashi.konte që Kosova të përmbahej nga kandidimi në organizata dhe se Ser bia nuk do të lob.onte për tërheqjen e njohjeve.

Mini stri i Jashtëm i Serbisë, Nikola Selakoviç pas mbledhjes së Këshi.llit të Sigurisë Kombëtare tha se pres identit Aleksandar Vuçiç i ka dorëzuar nota diplomatike nga katër vendet që kanë tërh.equr njohjen e Kosovës.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago