Viral

Prej kur erdhi Albin Kurti ndryshuan gjerat ! Vucic jep deklarate te habitshme, Kosova do shkele marreveshjen e Uashingtonit…

Presi denti i Serbisë Aleksandar Vuçiq ka thënë se nëse Prish.tina e shkel marrëveshjen e Uashingtonit përgjigja e Beogradit do të jetë e fortë sipas tij Kos ova do ta shkel këtë marrë.veshje përmes aplikimit në Këshillin e Evropës që planifikohet së shpejti.

Është det yrë e jona që ta mbrojmë shte.tin tonë dhe Kushtetutën përgjigja jonë do të jetë më e fortë se që ata mendojnë ska të bëj me ar më por për një ofensivë diploma.tike dhe politike asgjë më shumë por ne do të tregojmë dhëmbët ka thënë Vuçiq në një adre.sim para qytetarëve serbë, transmeton Gazeta Express

Vuçiq po ashtu ka folur edhe për inci dentet e shpeshtuara në Kosovë por nuk ka përme.ndur sul met mbi policinë e Kosovës që vinin nga territori serb. Sipas tij që nga ardhja e krye ministrit Albin Kurti në qeveri sul.met ndaj serbëve të Kosovës janë rritur për 50% Vuçiq ka aku zuar Prishtinën gjithashtu se nuk do dialog me Beogradin. Sipas tij ajo që ndo dhi në Berlin ishte vet.ëm një tentim për rikthim në dialog.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago