Categories: Viral

President kroat tallet me sistemin raketor kinez që bleu Serbia

“Shikoni, ju mund të rrëzoni një ose dy avionë me to dhe të krenoheni, por ashtu nuk fitohet Iufta”, ka thënë në sarkazmën e tij të kahershme presidenti kroat, Zoran Millanoviç, kur u pyet për sistemin raketor kundërajror që Serbia kontraktoi së fundi nga Kina.

“S’e kuptoj dot”, tha Millanoviç, “nga vinë të gjitha këto vendime të Beogradit për të blerë sisteme anti-raketore kur askush s’e ka ndërmend t’i sulmojë”.

“Nuk i dënoj për këtë – thjesht i shoh dhe mahnitem”, tha ai në ironinë e tij të zakonshme, shkruan Albanian Post.

Millanoviç tha në fund të fundit “janë para të Serbisë” që po shpenzohen, dhe “vendim i tyre”, por se kjo gjë nuk është e arsyeshme.

“Kroacia nuk e ka në mend t’i sulmojë. As Amerika. Sepse po t’i sulmonin, ato [raketa kundërajrore] s’do t’iu hynin në punë”, u shpreh mes tjerash ai, raportoi agjencia kroate e lajmeve “Hina”.

Ai madje vazhdoi në tonin humoristik therrës të tij se Serbia edhe nuk është anëtare e NATO-s, “por edhe mbeti pa padron brenda natës”.

“Është tepër zgjim tramautik nga gjumi, mbase një hangover, dhe tani po blejnë sisteme kineze që sipas gjasave janë kopje ruse, mbase edhe më të dobëta”, tha mes tjerash Presidenti i Kroacisë, Zoran Millanoviç.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago