Categories: Viral

Presidenti i Ukrainës degjeneron ish-kancelaren Merkel: Eja këtu dhe shiko se çfarë bëri politika jote, eja

Të lidhur, të to rturuar, të v rarë dhe të hedhur në rrugë: ma sa kra e Bucha-s në Ukrainë ka tr on ditur botën.

Është një k rim lufte, për të cilin presidenti i Ukrainës, Volodymyr Zelensky fajëson edhe qeveritë e mëparshme perëndimore.

Në një mesazh me video gjatë natës për mbarë botën, Zelensky i dërgoi një mesazh edhe ish-kancelares gjermane, Angela Merkel.

Ai e ftoi atë dhe ish-presidentin francez, Nicolas Sarkozy të shohin me sytë e tyre se çfarë pasojash ka sjellë politika e tyre e dështuar ndaj Rusisë.

“E ftoj zonjën Merkel dhe zotin Sarkozy që të vizitojnë Bucha-n dhe të shohin se çfarë ka sjellë politika e tyre e lëshimeve ndaj Rusisë. Do të shihni ukrainasit e tort uruar me sytë tuaj”.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago