Categories: Viral

Prof. Dr. Inxh. Av. Sazan Guri Çudit Dynjanë: Piramidat E Egjiptit I Krijuan Pellazgët, Dmth Shqiptarët E Sotëm!

Një zbulim i rrallë, që ka tronditur thellë jo vetëm mbarë dynjanë, por edhe gjithë gjënë e gjallë, ka ndodhur në Shqipëri.

Edhe vetë fituesit e çmimeve Nobel, në të gjitha fushat përkatëse, kanë ngrirë dhe kanë mbetur me gojë hapur para këtij zbulimi.
Bëhet fjalë për Prof. Dr. Inxh. Av. Sazan Gurin, që së fundmi, ka zbuluar se piramidat e Egjiptit janë krijuar nga pellazgët, domethënë nga të parët e ne shqiptarëve të sotëm.

“Piramidat u ndërtuan për të krijuar kulturën që ekzistonte para piramidës. Ato janë ndërtuar nga pellazgët. Piramida përmban të gjitha ligjet që ka shpikur njerëzimi për natyrën” – theksoi mes të tjerash Prof. Dr. Inxh. Av. Sazan Guri, në televizionin ABC.

Njoftojmë që këtë zbulim Sazani e ka hedhur për publikun, që në 07:00 të mëngjesin, me gazetarin Enkel Demi.

Bëhemi me dije, se presidenti rus, Vladimir Putin, sapo ka dëgjuar për këtë zbulim, ka urdhëruar të gjitha shërbimet ruse, ta gjejnë Sazanin, ta sjellin në Rusi dhe të merret në pyetje, për të shpjeguar si mund të fitohet lufta, sepse rusët kanë ngecur keq dhe nuk po dinë nga tja mbajnë më.

Ndërkohë edhe vetë SPAK-u, pritet ta thërrasë për ndihmë Prof. Dr. Inxh. Av. Sazan Gurin dhe t’i kërkojë shpjegime për punën e inceneratorëve dhe si mund të deshifrohen letrat e shumta që ka depozituar pranë këtij institucioni, Monika jonë e nderuar.

Për t’u bindur që Sazani e ka bërë vërtet këtë super zbulim, ndiqni videon e mëposhtme

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

11 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

11 months ago

After being adopted, blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

11 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

11 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

11 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

11 months ago