Categories: Viral

Pse Rusia po dështon në invasionin në Ukrainë ? Zbulohen arsyet, një ndër ato është edhe faji i Kinës që po dështon, ja perse…

Dëmet e shumta të mjet eve ushtarake ruse ne Ukrainë kanë habi.tur jo vetëm opinionin ndërkombëtar por edhe vetë Kremlinin duke i kushtuar kokën disa koman dantëve në fushëbetejë.

Por sipas disa ana listëve merita e këtyre humbjeve nuk është vetëm e rezis.tencës së madhe dhe deri diku të papritur të forcave të Kievit por edhe pa përgatitje taktike nënvlerësimi i kundërshtarit dhe agjentët atmo.sferikë të paktën në javët e para të konfliktit.

Por një nga ars yet madhore sipas tyre duhen gjetur veçanë.risht te korrupsioni i madh midis oficerëve ruse që ka sabotuar vetë mjetet e tyre.

Por sipas disa ana listëve merita e këtyre hum.bjeve nuk është vetëm e rezistencës së madhe dhe deri diku të pa pritur të forcave të Kievit

Moska ka një buxhet për ush trinë që shkon gati në 60 miliardë euro por sipas kriti.këve të këtij sistemi ushtarak gjigant një pjesë e mirë e tyre shpër dorohet ose thjesht vidhet.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago