Categories: Viral

Putin habit gjithë botën me këtë veprim që mori / I kundër përgjigjet ashpër Perëndimit me sanksione, ja cfarë i vuri…

Presi denti i Rusisë Vladimir Putin nënshkroi një dekret për sank.sione ekonomike hakmarrëse kundër Perëndimit.

Dekreti vjen në për gjigje të veprimeve jomiqë.sore të disa shteteve të huaja dhe organizatave ndër kombëtare tha Kremlini të martën.

Dokumenti nuk jep as një detaj se cilët individë ose subje.kte mund të preken nga masat sipas dekretit Rusia do të ndalojë eksportin e produ kteve dhe lëndëve të para për njerë.zit dhe subjektet që sanksionon.

Dekreti gjith ashtu ndalon transaksionet me indiv.idë dhe kompani të huaja të sanksionuara dhe u lejon palëve ruse të mos i për mbushin detyrimet ndaj tyre.

Sipas dekretit Qeve ria ruse ka dhjetë ditë kohë për të har.tuar listat e individëve dhe të kompan ive të huaja që do të sanksionohen.

Perën dimi ka vendosur sanksione të ashpra ekono.mike dhe diplomatike kundër Rusisë pasi kjo e fun dit ka nisur pushtimin e papro.vokuar të Ukrainës, më 24 shkurt.

Mes tjerash vend et perëndimore kanë ngrirë ase.tet e Bankës Qendrore Ruse kanë bllo kuar disa banka ruse nga sistemi i pagesave SWIFT kanë mbyllur hapësi.rën ajrore për avionët rusë u kanë ngrirë pasurinë mbi 1,000 ind ividëve përfshirë zyrt.arë të Kremlinit dhe oligarkë.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago