Categories: Viral

Putin pranon humbjet dhe ofron ndihmë për familjet që humbën të afërmit në lüftë

Edhe pse disa ishin të frikësuar se presidenti rus do të shpallte një mobilizim të plotë të ushtrisë në fjalimin e tij të Ditës së Fitores, kjo nuk ndodhi, shkruan skynews.

As madje nuk shpalli as fitoren e trupave rusë, siç e kishin parashikuar disa. Megjithatë, presidenti tha se do të ofronte mbështetje për fëmijët e ushtarëve të vrarë në Ukrainë – një pohim i humbjeve të forcave ruse

Putin mbajti një minutë heshtje për ushtarët e rënë duke thënë se “operacioni ushtarak special” i Rusisë në Ukrainë, ishte një masë e nevojshme.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago