Categories: Viral

Rama E Ndërton Për Herë Të Parë Në Shqipëri/ Porti I Jahteve: Super…Super!

Edi Rama ka siguruar vlonjatët se do të vazhdojë investimet në këtë qytet,

madje kryeministri ka premtuar edhe ndërtimin e portit të jahteve e cila do të sjellë shumë turistë.

“Do të ndërtojmë portin e jahteve të Vlorës.

E kemi komunikuar disa herë për ta spostuar portin e mallrave dhe për të pasur 2 porte funksionale,

1 turistik që sjell me vete shumë punësim, ekonomi.

Bëhet fjalë për të marrë të ardhura nga ankorimi i anijeve turistike.

Është me rëndësi që paralelisht ne të sistemojmë portin e peshkatarëve që bën shërbimet e mallrave me standarte dhe mënyrë dinjitoze

dhe të kemi një terminal për tragetet nëse porti turistik do të marrë jetë”, tha Rama

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

11 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

11 months ago

After being adopted, blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

11 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

11 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

11 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

11 months ago