Viral

Ranë edhe 2 kolonelë të lartë të Rusisë në betejë dhe ja sa shkoi numri i nën kolonelëve që humbën jetën…

Ranë edhe 2 kolonelë të lartë të Rusisë në betejë dhe ja sa shkoi numri i nën kolonelëve që humbën jetën…

Ushtria ruse nuk nda let së numëruari vik tima në fron.tin e Iu ftës me Ukrainën kjo pasi siç u bë e ditur të premten va rrimi i kolonelit Aleksandër Bespalov u bë në rajo.nin e Ozerskut sipas një deklarate lokale Bespalov u eleminua në Ukrainë gjatë një opera cioni special ushtarak në të njëjtin njoftim theksohet se koloneli ka qenë komandant i Regjimentit të 59të ndër.kohë në foton e kolonelit të vd ekur shihet ai ka të varur në gjoks dy radhë medaljesh.

Vih et re se Ozersk është një qytet i mby.llur rus i koduar me emrin City 40 në fakt është qyteti ku lindi programi bër thamor sovjetik pas Iu ftës së Dytë Botërore disa ditë më parë më 30 mars autori.tetet ukrainase njoftuan vd ekjen e një koloneli tjetër.

Ishte Dennis Kurilo koman danti i Brigadës së 200të i cili u eleminua gjatë një bete.je në Kharkov në të njëjtën ditë u mbajt edhe varrimi i nën kolonelit Dmitry Dormidodov i cili u elem.inua më 20 mars pas një su lmi me raketa.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago