Categories: Viral

Reagim edhe nga Shqipëria për mäsakrën në Bucha: Janë kthyer në makineri vräsëse

Presidenti Ilir Meta ka reaguar pas s ulmeve të us htrisë ruse në Bucha të Ukrainës ku mbetën të v rarë disa civilë. Meta shprehet se civilët e ma sakruar, v arret masive dhe pë rdhunimet janë evidenca të pakundërshtueshme të ge nocidit rus.

Statusi i Metës:

I shok uar nga mizo ritë e us htrisë ruse në Bucha dhe rajone të tjera të Ukrainës. Civilët e ma sakruar, var ret masive dhe përd hunimet janë evidenca të pakundërshtueshme të gen ocidit që Rusia po zbaton në Ukrainë. Bashkësia ndërkombëtare duhet të shumëfishojë përpjekjet për të ndaluar makinerinë vr as ëse të Kremlinit.

Kri met kundër njerëzimit të kryera nga Rusia dhe që po tme rrojnë mbarë njerëzimin duhet të he tohen si të tilla. Si vend anëtar jo i përhershëm i Këshillit të Sigurimit të OKB-së dhe si vend anëtar i NATO-s, Shqipëria do të japë kontributin e saj në këtë drejtim.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

11 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

11 months ago

After being adopted, blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

11 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

11 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

11 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

11 months ago