Categories: Viral

Rrëfim prekës i Komandantit Rrustem Berisha: Djali u vra në Koshare, 17 minuta para se ta takoj babanë

Komandanti i UÇK-së në Koshare, Rrustem Berisha, ka treguar një ngjarje prekëse të një babai që kishte ardhur të takonte djalin e tij që luftonte në front.
Ai kishte 7 vjet pa e parë djalin pasi që ai kishte shkuar në Gjermani dhe mezi priste takimin me të.

Por ai thotë se 17 minuta më pas ai ishte vrarë në luftime.

“I kish ardh djali pi Gjermanisë në luftë pa e ditur prindi. Kur ka ndodhur eksodi në Shqipëri, telefonatë pas telefonte e merr vesh që djali është në luftë.

Mu lajmëru në lidhje dhe më thotë se ka fillon ushtari vizitë.

Unë i thashë nëse ka prindin më të ri jepjani një pushkë dhe të vjen të luftojë. Nëse është i moshuar le të pret që të kryhen luftimet dhe të tërhiqen ushtarët.

Cka ndodhë? Pas 17 minutave vdes djali. Kur më lajmëruan mu dok sikur 1 mijë kg më ranë në shpinë.

E kemi pasur shumë problem komentimin tek familjarët që iu ka vra djali në luftë. Iu thashë stafit që ta lajmërojnë.

U detyrova të shkojë vet pasi nuk shkuan ata.

Nuk kishin guxim. Kur shkova it hanë ky është komandanti i brigadës. U qua dhe më dha dorën e më shtrëngojke.

Unë ndihesha edhe më keq se cfare lajmi do i jepja. Më tha komandant iu kam shqetësuar më vjen keq, kam ardhur ta shoh djalin që nuk e kam parë që 7 vjet.

Mezi po pres ta takoj”, tregon ngjarjen Berisha në RTK.

“I thashë shiko burr, të ka ra hise edhe ty sikur edhe shumë baballarëve para teje që në ndërkohë sa ke pritur tu ka vrarë djali”, vazhdon ai tutje tregimin.

“U bë heshtje një minutë. Më tha a ka mundësi ta shoh djalin ashtu të vrarë.

Ne i tërhiqshim të vrarët natën që mos të frikësonim ushtarët tjerë. I thashë po por duhet të shkojmë koxha larg.

Më tha mos më keqkupto por duhet ta shoh a është vrarë ballë për ballë apo duke ikur. Nuk e dija dhe u çudita.

Nuk e ki cfare pozicioni kishte. Shkova tek vendi dhe ishin shokët e tij ku i prezantova me prindërit.

Ai shkoi tek thesi ku i futnim të vrarë, dhe ashtu të përgjakur e përqafonte e qajte. Bashkëluftëtarët qanin edhe më shumë. Ai iu drejtua, nuk bën më qajte.

Kam edhe djemtë të tjerë shumë shpejt do të vijnë nuk bën të ndalemi. Ku i gjente ato fjalë?”, përfundoi Berisha.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago