Categories: Viral

Rrëqethëse! Gazetarër zbulojnë värrin masiv në Ukrainë, rusët kanë gröposur bashkë 300 veta

Një va rr ma siv është zbuluar në qytetin Bucha, në periferi të kryeqytetit ukrainas të Kievit, nga një ekip i CNN. Trupat u var rosën fillimisht në territorin e Kishës së Shën Andreas dhe Pyervozvannoho, në ditët e para të luf tës, thanë banorët për CNN.

CNN pa dhjetëra trupa në çanta të grumbulluara brenda var rit. Disa ishin pjesërisht të mbuluar. Sipas banorëve, më shumë trupa tashmë janë var rosur në vend. Ata thanë se i përkasin kryesisht civilëve të vr arë në lufti met rreth Bucha. Banorët i thanë CNN se rreth 150 njerëz janë var rosur atje.

Kryebashkiaku i Bucha tha në deklaratat publike të shtunën se mund të ketë deri në 300 vi ktima të va rrosura në vend. CNN nuk ishte në gjendje të verifikonte në mënyrë të pavarur këta numra ose identitetet dhe kombësitë e atyre që ishin va rrosur.

Bucha ka pasur gjithashtu ndër su lmet më të rënda që nga fillimi i lu ftës. Automjetet ruse të shka tërruara janë nëpër rrugë dhe shumica e shtëpive janë dë mtuar.

Korrespondenti ndërkombëtar i CNN, Fred Pleitgen, producenti Vasco Cotovio, producentja Daria Markina dhe fotoreporteri Byron Blunt gjithashtu panë njerëz në vendin e va rrit ma siv duke qarë dhe duke kërkuar trupat e të dashurve të humbur.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago