Categories: Viral

Rusët po ia shkelin me të madhe nga Kievi: Kamionët e lanë pas ushtarin e tyre

Thuhet se ka filluar tërheqja e rusëve në disa zona në afërsi të Kiev dhe Chernihiv, pas një raundi negociatash mes dy palëve që po konsiderohet nga shumë si i suksesshëm.
Udhëheqësi i delegacionit rus njoftoi pas takimit në Stamboll se ushtria e Rusisë do t’i reduktonte aktivitetet ushtarake në afërsi të Kiev dhe Chernihiv, por kjo s’do të thoshte armëpushim.

Pamje të një droni që tregon largimin e ushtarëve rusë me kamionë, është shndërruar në objekt talljeje nëpër rrjete sociale.

Për këtë tërheqje kanë folur edhe disa zyrtarë amerikanë, duke konfirmuar se një gjë e tillë është duke ndodhur, por vënë në pikëpyetje arsyen e vërtetë të kësaj ikje, duke thënë se është e mundur që rusët vetëm do të rigrupohen e më pastaj do të kthehen përsëri në periferitë e kryeqytetit ukrainas.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago