Categories: Viral

Ruset po tradhtohen nga zyrtaret e larte te Kremlinit !! Lideri Cecen zbulon tradhetarin, ja kush sisas tij…

Lid eri çeçen Ramzan Kadyrov ka aku.zuar zëdhënësin e Kremlinit Dmitry Peskov për pa besi duke preten.duar se është pikërisht ai që ka komplo tuar për të marrë kontro.llin e elitës së sigurisë ruse. Diçka duh et bërë për këtë tha Kadyrov.

Një ish Iu ftëtarë separatist Kadyrov e zhven.dosi besnikërinë e tij ndaj Kremlinit në vitin 2000. Ai sun don Çeçeninë një republikë kryesisht myslimane në Rusinë jug.ore me një kontroll të hekurt.

Forcat e tij janë aku zuar për shkelje të të drejtave të njer.iut duke përfshirë tortu rat dhe vr asjet pa gjyq. Ai e ka përshkruar Iu ftën e Kremlinit në Ukrai.në si një xhihad për Iu ftëtarët çeçenë.

Peskov konsi derohej si një lloj mishërimi i Putinit dhe as.kush nuk e kishte kundërshtuar këtë status. Ai ishte i pa thyeshëm dhe i paprekshëm jo tani shkr.oi Kirill Rogov një analist politik rus.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago