Categories: Viral

Rusia per 202 sekonda do te suImoje me rakete ne Londer dhe Britania nuk do ekzistoje me / Ruset dridhin boten me deklarate…

Një simulin i sul mit bërthamor u bë në një emi.sion popullor rus gjatë të cilit u shfaq një grafik sipas të cilit një rak etë e lëshuar nga Kaliningrad në Detin Baltik do të kishte arritur 106 sekonda në Berlin në 200 seko.nda në Paris dhe në 202 sekonda në Londër.

Një ra ketë dhe më pas Ishujt Britanikë nuk do të ekzi.stojnë më ka thënë kryetari i partisë nacio naliste Rodina Alexei Zuravlyov.

Sipas Prototehmes një nga preza ntuesit vuri në dukje se britanikët kanë gjith.ashtu armatim bërthamore duke shtuar se në një Iu ftë të tillë as.kush nuk do të mbijetojë.

Lëvizja pason telev izionin rus pas raportimeve se presi.denti rus mund të përdorte paradën e ditës së fitores së 9 majit për ti shpallur lu ftë të plotë fqinjit të tij Ukrainës.

Në të njëjtën kohë nga zyr tarë rusë vazhdojnë deklaratat për mundë.sinë e goditjeve në bazat e vendeve që mbështesin Ukrainën me ar matim pavarësisht se Moska u përpoq ti kthejë ato në lidh.je me kër cënimet e saj bërthamore.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

11 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

11 months ago

After being adopted, blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

11 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

11 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

11 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

11 months ago