Viral

Rusia po kalon nje krize te madhe / Cila eshte arsyeja se po i dezertojne ush taret , pse po ikin prej Ukraine ?!

Vladimir Putin po për.ballet me një problem të ri në kuadër të ofensivës së tij ush.tarake: dezertime masive të ushtarëve rusë, të cilët re.fuzojnë të shkojnë në Ukrainë për të Iuf.tuar.

Janë me mijëra ush.tarë që heqin dorë nga kontratat e tyre profesionale për të mos u de.tyruar të marrin pjesë në Iuf.të.

Ky lloj refuzimi për të Iuf.tuar ka ndodhur tashmë, sipas disa mediave ruse, në skuadrat e lë.vizshme të Krasnodarit, marin.sat e Krimesë, parashutistët, njësitë e Osetisë së Jugut dhe Gar.dën Kombëtare

Në fakt, trupat që u angazhuan në fillim të Iuf.tës dhe pësuan humbje të rënda në Kiev, kur u kthyen për të pu.shuar në Rusi, shumë prej tyre refuzuan të ktheheshin për të Iuf.tuar në Ukrainë.

Një anë.tar i Qendrës Wilson që ka hetuar vendime të tilla në ush.trinë ruse, Kamil Galeev, ka theksuar se “dezert.imi në ushtrinë ruse tani është i ligjshëm përsa kohë që je një ush.tar profesionist, por krerët e ushtrisë dhe Garda Kombë.tare po përpiqen ta parandalojë atë duke lëshuar urdhra ekze.kutivë që nuk lejojnë personelin ush.tarak të largohet nga puna derisa të për.mbushen objektivat e tyre”.

Që nga fillimi i këtij viti, 3,8 milionë njerëz janë lar.guar nga Rusia. Mes tyre nuk janë vetëm opo.zitarë, por edhe të rinj në moshë për ushtri. CIA po për.piqet të përfitojë nga ky fakt dhe ka publikuar udhë.zime në mënyrë që të gjithë ata rusë që duan të Iuf.tojnë kundër regjimit të Vladimir Putinit, të mund të ndajnë info.rmacionin për.katës pa lënë asnjë lloj gjurme, gjë që do të shmangte ha.kmarrjen e mundshme ruse.
Ky problem i de.zertimeve midis trupave ruse shoqërohet me humbjen e fundit të tankut më të avan.cuar të Rusisë, T-90M, i cili është shkatë.rruar nga forcat ukrainase.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago