Categories: Viral

Rusia vjen me nje kr cnim direkt per NATO-n e Ameriken : Ja se ku do godasim

Rusia kërcënon të godasë auto.mjetet e NATO-s dhe ato Amerikane që do të transportojnë ar.më në Ukrainë. Zëvendës.ministri i jashtëm, Sergei Riabkov, tha se ato do të konsiderohen “shënjestra le.gjitime”.

“Ne po ua bëjmë të qartë ame.rikanëve dhe perëndimorëve të tjerë se përpjekjet për të ngadalë.suar operacionin tonë special ushtarak dhe për të shkaktuar dëme mak.simale në forcat ruse dhe formacionet e re.publikave të Donetsk dhe Luhansk do të shtypen ash.për”, u shpreh zyrtari rus.

Kjo dek.laratë vjen teksa Uashingtoni pritet të njoftojë një tjetër ndihmë ush.tarake për Ukrainën prej 750 milionë do.llarësh.

Në paketën e re, do të ketë edhe sisteme të rënda artilerie tokë.sore si raketa dhe armë që mund të go.dasin deri në 70 km largësi.

Madje Pentagoni po shqyrton mundësinë e trajnimit të më shumë ush.tarëve ukrainas në përdorimin e dronë.ve me çelës, të cilët SHBA po ia dërgon Kievit.

Në linjë me këtë edhe Bashkimi Europian aprovoi një shtesë prej 543 milionë do.llarësh ndihma ushtarake për ta ndihmuar Kievin në Iuf.tën kundër forcave ruse. Të gjitha këto vijnë si para.përgatitje për atë që konsiderohet beteja finale në lin.dje të Ukrainës, në Donbas.

Rusia pretendon se mbi 1 mijë trupa ukraina.se janë dorëzuar në Mariupol, por Kievi për.gënjeshtron dhe këmbëngul se Iuftimet vijojnë trup më trup në ba.sitionin e fundit, pranë një zone industriale.

Autoritetet lo.kale në qytetin port akuzojnë ushtrinë pushtuese duke thënë se po për.dorin 13 krematoriume të lëviz.shme për të asgjësuar trupat e civilëve të eli.minuar.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

9 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

9 months ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

9 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

9 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

9 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

9 months ago