Categories: Viral

Sa perqind e Moskes jane pro agresionit rus ne Ukraine / Do habiteni se cfare mendojne qytetaret e Moskes…

Bano rët e Moskës u shfaqën të shqetësuar por edhe disi mbesh.tetës të agresionit ndërsa Rusia përgatitej të festonte Ditën e Fitores të hënën raporton Reuters.

Gruaja ruse me emrin Larisa thotë se Iu fta është e drejt por që shpreh shqet.ësimin e saj vetëm se ka dy motrat e saj që jetojnë në Ukrainë.

Emocion alisht me prek sepse kam dy motra që jeto.jnë në Ukrainë tha Larisa. Sigurisht është shumë e vësh tirë të komunikosh me ta tani shumë e vësh.tirë ata kanë Iu ftën e tyre të informacionit që po vazhdon tani.

Larisa thotë se e tërë shoq ëria e saj e mbështet Putinin për operacionin usht.arak që po bën në Ukrainë dhe se më miri e tregojnë edhe sondazhet.

Ajo shtoi: Në Rusi në tër ësi tani ka shumë kohezion midis masave në lidh.je me këto ngjarje ajo që mund të them është se patrio tizmi po rritet.

Sipas sonda zheve të opinionit shumica e rusëve mbësh.tesin operacionin ushtarak dhe vlerësimi i miratimit të presi dentit Vladimir Putin është rritur më shumë se 14 pi.kë në 81.5 përqind që nga fillimi i lu ftës në Ukrainë.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago