Categories: Viral

Sali Berisha: Ja vendimi i parë që do të marr sapo të vij në pushtet

Ish-kryeministri Sali Berisha i ftuar në “Bardh a Zi” ka komentuar situatën ekonomike në Shqipëri.

Ish-kryeministri Sali Berisha deklaroi se nëse do të vijë në pushtet veprimi i parë që do të bëjë është anulimi i PPP-ve dhe koncensioneve.

I ftuar në “Bardh a Zi” në Abc, Berisha theksoi se të gjitha kontrata e parregullta do të anulohen.

Gaçe: Si do veproni me PPP-të dhe me inceneratorët? Berisha: Gjithçka e kryer në procedura korrupsioni do të anulohet.

Kristo: Po si do të anulohet ata kanë kontrata për këtë. Unë kam pyetur dhe kjo nuk mund të jetë premtim elektoral, kontrata e tyre janë të blinduara.

Edhe kontrata që kishit bërë ju të PPP-ve nuk i rrëzoi dot Rama? Berisha: Sepse kontrata e mia ishin në përputhje të plotë me standarde.

Kristo: Pse edhe ajo bojatisja e benzinës edhe ajo ishte me standarde? Berisha: Me standarde ishte bërë me tender ndërkombëtar.

Kristo: Jo po flas si ide, se tenderi mund të jetë bërë shumë mirë. Kompaninë e skanerit të doganave një kopntratë që se prishi dot Rama?

Berisha: Sepse ishte bërë me tender ndërkombëtar. Sepse ishte bërë brenda të gjitha rregullave. Sheri Bler tha mos luaj me të sepse gjoba të shkon të paktën 300 milion.

Por çdo kontratë e nënshkruar në kundërshti me rregullin ka një sektor në OECD i cili gozhdon çdo kompani të madhe pa asnjë lloj abuzimi për shkeljet që ka bërë në kontratë.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

9 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

9 months ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

9 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

9 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

9 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

9 months ago