Categories: Viral

Serbia ishte paralajmëruar nga Britania: Nëse provoni t’a ndani Kosovën, atëherë mbeteni edhe pa Vojvodinën e Sangjakun

Nëse serbët duan ndarjen e Kosovës, Serbia do të mbetet pa Vojvodinën dhe Sanxhakun!

Ky krëcënim, erdhi në rrugë diplomatike, për Beogradin nga Pedi Ashdown, ish Përfaqësues i Lartë i OKB për BeH.

Çdo ndryshim në kufijtë në Ballkan në mënyrë të pashmangshme çon në Iutfë. Dhe jo vetëm në Ballkan.

Atje, kufijtë e Kosovës dhe Serbisë do të ndryshojnë. Po për Vojvodinën?

A mendoni se shqiptarët në Maqedoni dhe Mal të Zi do të jenë paqësorë? Po Sanxhaku? Dhe, së fundi, çka do të ndodhë me BeH?

Edhe ambasadori britanik në Beograd, Denis Kif kishte dhene mesazhin krëcënues për Serbinë, duke i kujtuar kësa se ndarja e Kosovës është një ide e rre zikshme.

“Kur shohim ide për ndryshimin e territorit ose ndryshimin e kufijve, shohim rre zikun dhe çmimin që kjo ide ka me vete dhe duhet të ketë parasysh të gjithë ata që mendojnë për të. “, tha ambasadori Kif.

Ministri i Punëve të Jashtme i Serbisë Ivica Daçiq e kishte quajtur një krëcënim për shkëputjen e Sanxhakut dhe Vojvodinës duke krit ikuar ashpër Britaninë e Madhe.

Por, një gjë duhet të mbani në mendje se fatet e shteteve të botës vendosën në Londër!

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago