Categories: Viral

”Serbise ia kemi borxh Kosoven” – Mediat britanike habisin te gjithe boten : Ky eshte njeriu pas Putinit

Me një mjekër të madhe, si adashi i tij, mendim.tari rus Aleksandr Dugin bëri thirrje prej kohësh për një pu. shtim të Ukrainës dhe beson rrëqethshëm se Moska ka të dre.jtën të sun dojë mbi të gjithë Evropën dhe Azinë.

I quajtur filozof, mistik, analist poli.tik dhe fashist, Dugin mendohet nga disa se ka një ndi.kim kyç në Rusinë e Putinit dhe pikë.pamjet e tij besohet se kanë – të paktën pjesërisht – një ndikim kyç në të men.duarit për pushtimin, shkruan media.britanike The Sunn.

Shkrimet e tij, të cilat janë kërkuar të lexohen për ush.tarët rusë, shpallin një botëkuptim pa.ranojak që kërkon që Ukraina të përthithet në Rusi.

Dhe ai kërkon që Moska të kon.trollojë gjithçka “nga Vladivostok në Dublin”.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago