Categories: Viral

SHBA dridhe gjithe boten me kete goditje ndaj Putin-it pas deklarates se tij ne Diten e Fitores / Genjeshtra dhe te…

Të njëjtat gënje shtra e të njëjtat të pavërteta kështu i cilë.soi SHBA deklararat e Vladimir Putin nga sheshi i kuq i moskës në ditën e fito res atje

ndërsa presidenti Joe Biden lehtësoi për shpejtimin e dërgesave të ar.mëve amerikane në Ukrainë duke nën shkruar Aktin e Huadhënies,

një ligj i bazuar në një masë të Lu ftës së Dytë Botërore që ndihmoi ale.atët amerikanë të mposhtin Gjermaninë naziste.

Fja limi i Putin ishte absurd dhe fyente histor.inë duke e cilësuar pushtimin rus të Ukrainës si një operacion mbrojtës në për vjetorin e fitores ndaj Gjermanisë naziste tha zëdhënësi i Depart.amentit të Shtetit Ned Price në një konferencë në Uashington.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago