Categories: Viral

SHBA japin lajmin e papritur per Turqine dhe Erdogan pasi keta nuk perkrahen Finlanden ne NATO / Ja ne cfare po punojne tani per kete…

Shte tet e Bashkuara po punojnë për të sqa.ruar pozicionin e Turqisë mbi anëtarësimin e mund shëm të Suedisë dhe Finlandës në NATO tha Ndihmës Sekretarja e Shte.tit për Çështjet Evropiane dhe Euroaziatike Karen Donfried.

Plani i Finlandës për të apli kuar për anëtarësim në NATO dhe pritshmë.ria që Suedia do të bëjë të njëjtën gjë do të çojë në zgjerimin e alean cës ushtarake perën.dimore të cilën Vladimir Putin e kundërshton.

Duke folu r me gazetarët ajo tha se tema do të disku.tohej në një takim ministror të NATOs gjatë fund javës në Berlin.

Presi denti turk Rexhep Taip Erdogan tha të prem.ten se Turqia anëtare e NATOs nuk mund të mbështesë planet e Suedisë dhe Finlandës për tu bash.kuar me Aleancën, duke thënë se vendet nordike janë shtëpia e shumë organiz.atave te or iste shkruan AJB.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago