Categories: Viral

”Shesin moral para Elsa Lilës”/ Milaim Zeka e mbron: Dhe kush e bën ato femra që flenë brenda një nate me 10 biznesmenë

Gazetari Milaim Zeka ishte ndër të parët që reagoi në mbr ojtje të këngëtares Elsa Lila, kur ajo ra në pra ngat e pol icisë italiane, për përfshirjen në një grup kriminal.

Zeka tha se Elsa Lila e ka lartësuar imazhin e Shqipërisë në Itali e me gjerë, e në këtë moment, ndaj duhet mbështetur si artiste, ndërsa për veprimet antiligjore, do të jetë shteti italian që do të vendosë për të.

“Të ngrihen njerëz të pafytyrë ta goz hdojnë një artiste kaq të madhe që na ka zbardhur fytyrën, të bëjnë a kuza ndaj saj, për mua ishte e pafalshme.

Nuk mund të hesht përballë kësaj. Dhe kush e su lmonte? Disa pro stituta vipa, që për një videoklip 3 minuta flenë me 10 biznesmenë.

Dhe kur pr ost ituta të shet m oral para Elsa Lilës, kjo është të çm endesh! Prandaj e kam mbrojtur. Unë nuk e di çfarë ka bërë Elsa Lila, por çfarëdo që ajo të ketë bërë, do ta paguajë faturën vetë.

Arrestimi i Elsa Lilës në Itali, reagon Milaim Zeka: Edhe 1 mijë herë me u burgos…

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago