Categories: Viral

Shqiptarët e Zvicrës thirrje deputetëve të parlamentit Shqiptar: Kolonel Dritan Demiraj President!

Dekada me radhë para dhe pas rënies së regjimit komunist në Shqipëri, nisur nga situata politiko-ekonomike jemi detyruar të emigrojmë në Zvicërr. Ndër vite, jemi stabilizuar me familje, punë dhe biznëse në këtë vend. Me futjen e sistemit pluralist në Shqipëri, gjatë gjithë kohës kemi menduar dhe shpresuar që një ditë të kthehemi e të jetojmë në vendin tonë.

Për fat të keq, situata politike asnjëherë nuk ka menduar dhe konsideruar për ne Shqiptarët e Shqipërisë që jetojmë jashtë vendit tonë.

Për dekada me radhë na është mohuar e drejta e votës, për vite me radhë na është mohuar e drejta e fjalës dhe mendimit për vendin tonë. Politka në Shqipërinë tonë ka qenë gjithmonë e përçarë dhe asnjë herë e bashkuar. Pasi lexuam propozimin që Federata Pan-Shqiptare “VATRA” e Amerikës i ka drejtuar Kuvendit të Shqipërisë, si kandidaturë për President Dr. Dritan Demiraj, ne Shqiptarët e Zvicrës një zëri mbështesim këtë propozim.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

9 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

9 months ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

9 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

9 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

9 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

9 months ago