Categories: Viral

Shtetet më të fuqishme të botës G7 po i përgatisin Putin-it ramjen më të madhe ! Ja cfarë po i bëjnë tani…

Udhëhe qësit e vendeve të G7-ës u zotuan të ulin gradu.alisht ose të ndalojnë importin e karburantit rus ndër sa u takuan me Presidentin e Ukrainës Volodymyr Zelenskyy

për të theksuar mbështe.tjen e tyre dhe për të treguar unitetin e aleatëve perën dimorë në Ditën e Fitores në Evropë e cila shënon dorë.zimin e Gjermanisë naziste në vitin 1945.

Ulja e furni zimit me karburant nga Rusia do të god.asë fort në arterien kryesore të ekonomisë së Presidentit Putin dhe do ti mohojë atij të ardhu rat që i duhen për të financuar lu ftën

thuhet në një dekla ratë të vendeve G7 ku janë anëtarë Shtetet e Bashkuara Britania Kanadaja Gjermania Franca Italia dhe Japonia.

Do të sigur ohemi që të veprojmë në kohën e duh.ur dhe me rregullin e duhur në mënyra që do ti ofrojnë botës kohë për të sigu.ruar furnizime alternative thanë ata.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago