Categories: Viral

Shteti i gjashtë më i madh në botë nis kamionët e blinduar në Ukrainë

Australia ka dërguar tre nga 20 kamionët e parë ushtarakë të blinduar në Ukrainë, pas një kërkese nga presidenti ukrainas Zelensky javën e kaluar.

Automjetet e fortifikuara Bushmaster do të përdoren për të transportuar ushtarë dhe civilë në zonën e Iuftës, por jo për sulme ushtarake.

Zelensky mbajti një fjalim në parlamentin e Australisë javën e kaluar, kombi i 20-të me të cilin foli, ku falënderoi këtë shtet për mbështetjen e tij të palëkundur deri më tani.

Australia është zotuar se do të japë 190 milionë dollarë australianë në ndihmë ushtarake dhe humanitare dhe ka miratuar disa sanksione ndaj individëve rusë dhe importeve të naftës.

“Zoti President, populli i Australisë qëndron me Ukrainën në luftën tuaj për mbijetesë”, tha kryeministri Scott Morrison në përgjigje të Zelensky javën e kaluar. +

Udhëheqësi australian ka deklaruar vazhdimisht se demokracitë liberale duhet të bashkohen për të mbrojtur lirinë dhe “të drejtën për të jetuar pa detyrimin”.

Kryeministri australian Morrison ka deklaruar vazhdimisht se demokracitë liberale duhet të bashkohen për të mbrojtur lirinë dhe të drejtën për të jetuar pa detyrimin, frikësimin dhe grushtin brutal të forcës.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

11 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

11 months ago

After being adopted, blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

11 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

11 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

11 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

11 months ago