Categories: Viral

Shuhen shpresat se lüfta mund të marr fund shpejt/ Negociatat e paqes kanë ende një rrugë të gjatë për të bërë

Nga Jenny Hill, BBC News, Moskë: ‘Paqja është më afër’ – tha një gazetë pro-Kremlinit sot.

Por edhe botimet më besnike pranojnë se negociatat kanë ende një rrugë të gjatë për të bërë dhe ka pak prova që sugjerojnë se Moska është e përkushtuar ndaj çdo forme kompromisi.

Ajo mund të ketë njoftuar se do të reduktojë në mënyrë drastike aktivitetin ush tarak rreth Kievit dhe Chernihiv. Por ishte gjithashtu i shpejtë për të theksuar se ky nuk ishte një a rmëpushim.

Kërkesat e Moskës (duke përfshirë që Kievi t’i dorëzojë Rusisë kontrollin e territorit) nuk kanë ndryshuar.

Edhe gjuha zyrtare mbetet lu ftarake; Menjëherë pasi bisedimet përfunduan dje, një zëdhënëse e ministrisë së jashtme iu kthye një narrative të njohur të Kremlinit, duke këmbëngulur se Ukraina duhet ‘de-na zizuar’.

Ne ende nuk e dimë me siguri se çfarë dëshiron vërtet Vladimir Putin dhe sa larg është i përgatitur të shkojë për ta arritur atë.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

11 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

11 months ago

After being adopted, blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

11 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

11 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

11 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

11 months ago