Categories: Viral

Shumëkush thotë se nuk ka llogari të punohet toka, por drenicaku Bajram Mulliqi vije nga Gjermania për ta punuar tokën në fshat

Mërgimtari Bajram Muliqi nga Abria e Epërme e Drenasit ka ardhur nga Gjermania për ta punuar tokën në vendlindje.

Ai po bënë përgatitjet e fundit para se ta hedh farën e misrit në fund të prillit.

Bajrami me plotë optimizëm thotë se toka duhet punuar dhe se në vjeshtë planifikon të mbjellë edhe sipërfaqe me grurë.

“Kam vendosur që krahas punës që bëjë në Stuttgart të Gjermanisë, të merrem me bujqësi edhe në Kosovë. E di që pak do të jetë e vështirë por me mund do ja dal”, ka thënë Bajrami për drenicaonline, duke apeluar tek të gjithë qytetarët që ta punojnë tokën.

Rritja e çmimit të grurit ka ngjallur interesim të madh të bujqve anembanë vendit që të merren me kultivimin e tij.

Rikujtojmë se këtë vit edhe subvencionet janë rritur nga qeveria dhe tashmë nuk ka arsyeje të mëdha që tokat të mbesin djerrinë.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

11 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

11 months ago

After being adopted, blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

11 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

11 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

11 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

11 months ago