Categories: Viral

Si do të fitohet lufta me amerikanët? Ish-kryeministri Berisha befason me përgjigjen e tij

Ish-kryeministri Sali Berisha është shprehur këtë mbrëmje se nuk e pranon lobimin dhe deri sa Antony Blinken të jetë në detyrë nuk do të shkelë në Amerikë.

Si do të fitohet lufta me amerikanët?

Berisha: Ka vetëm një përgjigje, “AND-shqiptare” për 3 nivelet. Ditën që e kam nisur këtë betejë nuk e kam menduar kurrë se cila do të ishte mbështetja. Ka shqiptarë të cilët betejën për dinjitet e konsiderojnë jetike, kam qenë kryetar shteti dhe më është cenuar dinjiteti në formë mafioze pa asnjë fakt.

Kjo sepse Rama sulmoi Trump duke e quajtur turp të qytetërimit, edhe Soros organizoi një kryqëzatë deklaratash në CNN kundër tij dhe unë e denoncova në atë kohë. Unë kërkova dhe shpalljen non grata të Soros, me zë dhe figurë.

As që e pranoj lobimin sepse kam hedhur në gjyq për shpifje dhe sa të jetë në detyre Blinken unë nuk do shkel në atë tokë.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago