Categories: Viral

Si u bë Hashim Thaçi drejtor politik i UÇK-së, flet bashkëpunëtori i tij

Tash e disa kohë ish-presidenti i vendit, Hashim Thaçi gjendet në Dhomat e Specializuara të Hagës, por jeta dhe veprimtaria e tij si politike ashtu edhe ajo atdhetare e ushtarake nuk ndalet së komentuari, shkruan GazetaDemos.

Ish-përfaqësuesi politik i UÇK-së, Bardhyl Mahmuti, në emisionin n’Demos ka shpalosur rrëfime gjysmë shekullore e që kanë të bëjnë me periudhën më të lavdishme të shtetit të Kosovës.

Në një pjesë të kësaj periudhe, Bardhyl Mahmuti flet edhe për njohjen me ish-drejtorin politik të UÇK-së, Hashim Thaçin.

Ai gjatë këtij rrëfimi, tregon se si është vendosur Thaçi në këtë pozitë duke shpalosur detaje edhe për drejtorinë politike të asaj kohe.

“Është çështje që është vendosur në atë kohë, Hashim Thaçi ka qenë brenda vendit, kanë qenë diskutimet e brendshme në kuadër të Shtabit të Përgjithshëm të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës. Unë as edhe një herë nuk e kam pyet Jakup Krasniqin, që e kam mik shumë të mirë se sa e di unë ai asnjëherë nuk ka qenë i angazhuar në LPK. Ramë Buja ka qenë gjithashtu edhe në LDK”, ka deklaruar ish-përfaqësuesi politik i UÇK-së.

“Çështja e drejtorisë politike është shtruar në kuadër të UÇK-së për me kriju pikërisht hapësirën e pëfaqësimit. Si drejtori politke kemi arritur të dëshmojmë se jemi një forcë reale në terren, se jemi një forcë nacional-çlirimtare dhe jo terroriste siç na quante Serbia. Dhe me fakte të pakontestueshme është pranuar varianti ynë i asaj se çka po ndodhë në Kosovë”, ka shtuar ai. /GazetaDemos/

Këtu mund ta ndiqni rrëfimin e tij të plotë:

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago