Categories: Viral

Snajperisti britanik ne Ukraine habit te gjithe me kete qe sapo tha / Talebanet me te shkathet se sa Ruset per…

Një ish-snajper i ush.trisë britanike që thotë se i ka parë vetë “mizoritë” e kryera nga ush.tria ruse në Ukrainë, deklaron së fundmi se mili.tantët talibanë në Afganistan ishin më të aftë sesa ush.tria aktuale ruse në Ukrainë.

34 vjeçari britanik Shane Matthew shton se ush.tria ruse ishte “turp ta shihje” pasi ishin të pa.stërvitur dhe pa ndër.gjegjësim taktik, madje të ngarkuar me dro .ga dhe alkool në li.njën e frontit.

Ish-snajpe.ri që tashmë është në mision humanitar ndihme në perëndim të Ukrainës, shton: “Nganjë.herë ishte turp ta dësh.moje këtë.

Talibanët Iuftonin shumë më mirë se rusët, pa.varësisht kauzës së tyre, pasi nga ana ushtarake ishin të pa.stërvitur. Edhe nëse e kishin një stër.vitje taktike, ata sigurisht që nuk po e përdornin”, tregon Shane për ekspe.riencën e tij.

Matthew nga West Sussex, ka Iuf. tuar më parë në disa misione britanike ndërsa thotë se tani që po punon në peri.feri të Bu.cha dhe në Irpin fqinjë, ka parë ushtarë rusë të pa.organizuar dhe të mundur nga taktikat guerile të ukrainasve.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

11 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

11 months ago

After being adopted, blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

11 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

11 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

11 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

11 months ago