Categories: Viral

Sot Është Plot 57 Vjeçe, E Gjeni Dot Se Cila Është Ak Torja Në Fjalë Që Mori Pjesë Edhe Në Një Nga Komeditë E

Ajo mbahet mend dhe nuk do të ha rrohet kurrë për rolin e saj si Elsa në komedinë e famshme shqiptare “Pallati 176”.

Eva Alikaj është plot 57 vjeçe, edhe pse të gjithë e kujtojnë si ajo vajza e re lo zonjare.

Eva është një emër i madh dhe ko ntributi i saj në ki nematografinë shqiptare nuk është i p akët sidomos në vitet 80.

Eva Alikaj lindi në Tiranë më 25 pr i ll 1961.

Kur ishte vetëm 21 vjeç, fitoi Kupën si Aktorja më e mirë e Festivalit V të Filmit Ar tistik Shqiptar, me filmin “Njeriu i mirë” (1982).

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago