Categories: Viral

Spiuni britanez hallakat gjithe boten me kete sekret qe ai zbuloi per Vladimir Putin / Kjo eshte e papritur…

Ish spiuni brit anez Christopher Steele tho.të se Vladimir Putin është i sëmurë rëndë Steele për Sky News tha se Sigu risht nga ajo që po dëgjoj.më nga burime në Rusi dhe gjetkë është se Putini është në fakt mjaft i së murë rëndë.

Nuk është e qartë saktë sisht se çfarë është kjo së.mundje nëse është e pashërueshme apo terminale apo çfarëdo tjetër.

Por sigu risht unë mendoj se është pjesë e ekua.cionit ky reagim erdhi pasi gjeneral majori ukrainas Kyrylo Budanov në një inter.vistë ekskluzive me Sky News tha gjith ashtu se lideri rus është i së.murë rëndë me kan cer dhe se një grusht shteti për ta heq.ur atë është duke u zhvilluar në Rusi.

Spekulimet rreth shën detit të Vladimir Putinit kanë qarku.lluar prej disa vitesh por vetëm janë intensifikuar që kur ai urdhëroi pushtimin e Ukrainës.

Revi sta New Lines raportoi se ka marrë një regji.strim audio të një oligarku pranë Kremlinit i cili e përshkruan presidentin rus si shumë të së.murë me kan cer në gj ak megjithëse lloji i kan cerit të gj akut nuk ishte specifikuar.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago