Categories: Viral

Suedia nuk dorëzohet, do të bisedojë direkt me Turqinë lidhur me tekat e Erdoganit

Suedia nuk ishte në gjendje të arrinte një zgjidhje me Turqinë për aplikimin e saj të pritshëm për anëtarësim në NATO, por do të vazhdojë negociatat, tha ministri i jashtëm suedez, pas një takimi jozyrtar në Berlin.

Duke vënë në dukje se Suedia nuk ishte në gjendje të pajtohej me palën turke “për shkak të zhvillimeve në veri të Sirisë”, Ann Linde theksoi: “Ne e pranojmë që PKK është një organizatë terroriste”.

“Ne nuk mendojmë të njëjtën gjë për formimin në veri të Sirisë, dhe as shumë vende të NATO-s. Ashtu si ShBA-ja dhe vendet e tjera të NATO-s, ne jemi takuar me organizatat kurde në veri të Sirisë”, tha ajo.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago