Categories: Viral

Sulmet në Bucha, Boris Johnson: Drejtësia do të vihet në vend

Kryeministri i Mbretërisë së Bashkuar, Boris Johnson ka deklaruar ditën e sotme se sulmet e Rusisë kundër civilëve të pafajshëm ukrainas janë dëshmi e gjallë që Putin po kryen KRlME Iufte në Ukrainë.
Në deklaratën e tij ai u zotua se do ta ‘vdesë urie’ makinën e Iuftës së Vladimir Putin dhe shtoi se pushtimi i tij po dështon.

Johnson tha se asnjë mohim apo dezinformim nga Kremlini nuk mund ta fshehë atë që ne të gjithë e dimë se është e vërteta. Putin është i dëshpëruar dhe pushtimi i tij po dështim, ndërsa Ukraina nuk ka qenë kurrë më e vendosur se tani për të mbrojtur veten.

“ Mbretëria e Bashkuar ka qenë në ballë të mbështetjes së hetimit të Gjykatës Penale Ndërkombëtare për mizoritë e kryera në Ukrainë. Sekretari i drejtësisë ka autorizuar mbështetje financiare shtesë dhe vendosjen e hetuesve specialistë ,ne nuk do të jemi të qetë derisa drejtësia të vihet në vend.”

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago