Categories: Viral

Talebanët ishin më të aftë se ushtria ruse thotë Snajperisti britanik në Ukrainë

Një ish-snajper i ushtrisë britanike që thotë se i ka parë vetë “mizoritë” e kryera nga ushtria ruse në Ukrainë, deklaron së fundmi se militantët talibanë në Afganistan ishin më të aftë sesa ushtria aktuale ruse në Ukrainë.

34 vjeçari britanik Shane Matthew shton se ushtria ruse ishte “turp ta shihje” pasi ishin të pastërvitur dhe pa ndërgjegjësim taktik, madje të ngarkuar me droga dhe alkool në linjën e frontit.

Ish-snajperi që tashmë është në mision humanitar ndihme në perëndim të Ukrainës, shton: “Nganjëherë ishte turp ta dëshmoje këtë.

Matthew shton se në ditët e para të pushtimit ushtarët rusë u kapën nga ukrainasit pasi besonin se ishin në stërvitje në Bjellorusi, por e gjetën veten në breshërinë e shisheve Molotov që ndaluan avancimin e tyre.

Ish-ushtaraku thotë se është në Ukrainë me furnizime mjekësore që prej fillimit të muajit.

“Pajisjet e tyre ishin të vjetra ndërsa linjat e tyre të furnizimit ishin të organizuara në mënyrë kaotike”.

“Aftësitë luftuese të njësive ishin inekzistente dhe nuk dinin as të kundërsuImonin as të tërhiqeshin nën zjarrin e armikut”.

“Në 15 vitet e mia duke punuar në vijën e luftës nuk kam parë kaq shumë vrasje pa diskriminim, bombardime apo suIme ndaj objektivave jo-ushtarake”, shtoi ai.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

11 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

11 months ago

After being adopted, blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

11 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

11 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

11 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

11 months ago